Introductie

VMware en Cisco nodigen u van harte uit voor een Virtualization Bootcamp op dinsdag 11 januari aanstaande, van 9:00 - 16:15 uur, bij Cisco op kantoor in Amsterdam.

Tijdens dit evenement demonstreren we hoe u een strakke virtualisatie-infrastructuur ontwerpt, installeert en bedient, met behulp van Cisco's Unified Computing System (UCS), Nexus 1000v en vSphere 4.1 van VMware. In een dergelijke omgeving kunt u bedrijfskritische servers consolideren binnen een volledig gevirtualiseerde infrastructuur. Hiermee bespaart u niet alleen veel kosten, maar verbruikt u ook nog eens aanzienlijk minder energie.

Dit evenement duurt een dag en biedt zowel theoretische informatie als praktische ervaring. U kunt de oplossing dus live ervaren! Tijdens de ochtendsessie ontvangt u de benodigde theoretische informatie. 's Middags krijgt u de kans om zelf de complete omgeving op daadwerkelijk aanwezige hardware te installeren.

U komt alles te weten over hoe uw bedrijf met een gevirtualiseerd datacenter aanzienlijke besparingen kan realiseren op uw CAPEX en OPEX. Deze besparingen worden behaald dankzij de integratie van het op T11-standaarden gebaseerde Fibrechannel over Ethernet en het zeer krachtige Unified Management System van Cisco UCS. Verbeter uw servicelevels met behulp van Cisco Service Profiles, vSphere's vMotion en natuurlijk VMware vSphere 4.0, het topplatform voor het bouwen van cloud-infrastructuren. Met Cisco en VMware beheert u uw gevirtualiseerde server, netwerk, netwerkservices, beveiliging en opslag in één managementinterface, met gebruik van UCS Manager en vCenter.

Dit zijn enkele van de onderwerpen die worden behandeld:

  • Verminderen van hoeveelheid apparatuur, aantal faciliteiten en operationele kosten
  • Snel nieuwe applicaties beschikbaar maken
  • Tegemoetkomen aan servicelevel-vereisten voor hoge beschikbaarheid
  • Coördineren van beheer en bediening van meerdere vitualisatie-silo's
  • Volledige Multi-Tenant-capaciteit voor de gehele infrastructuur 

Klik hier voor het programma van dit evenement.
Klik hier om u nu aan te melden.